Created by Xplicit Communicatie

Melotte Consulting is een jonge onderneming die zich specialiseert in bureauoplossingen op het vlak van printers en multifunctionals.

Zaakvoerder Jeroen Melotte heeft meer dan vijf jaar ervaring in de sector en kiest als partner resoluut voor toestellen van Kyocera. Het Japanse bedrijf staat immers garant voor kwaliteit en plaatst de klant steeds centraal. Dit alles steeds met zorg voor het milieu en de duurzaamheid van het product dat je afneemt.

Daarenboven biedt de partnership met Kyocera ons de mogelijkheid om een hoog servicelevel aan te bieden. Snelle interventies en een langere levensduur van de verbruiksproducten van onze toestellen zijn voor ons onontbeerlijk. Een correcte en betaalbare prijs blijft voor ons ook een belangrijk uitgangspunt.

Zoek je advies of wens je een vrijblijvende audit betreft de printverbruik van je onderneming, dat kan. Aarzel niet om ons te contacteren.

Weet u zeker dat uw printers en kopieerapparaten niet te veel inkt en papier verslinden? Haalt u wel een maximum aan rendement met een minimum aan middelen uit uw machines?

Time is Money. Een waarheid als een koe. Hoe zit dat in uw bedrijf? Verspilt u echt zoveel tijd met archiveren? Gaat het scannen en digitaal opbergen van uw documenten echt aan een slakkengangetje?

Kyocera staat synoniem met duurzaamheid en betrouwbaarheid. Door de lange levensduur worden interventies tot een minimum herleid. Ontdek ons aanbod aan printers en multifunctionals.

> PRINTERS

> MULTIFUNCTIONALS

> VRAAG EEN HIER JE GRATIS AUDIT

> ONTDEK ONZE OPLOSSINGEN